Wie schrijft hier?

Morris Janssen

Mijn leven

Toen ik klaar was met school ben ik naar Nederland verhuisd om bij grote farmabedrijven te werken. Hiervoor heb ik geleerd om te werken met data mining. Ik heb een nieuwe tool ontwikkeld die ik maskerview heb genoemd, die maskers wil vervangen door een web-app die laat zien hoe maskergerelateerde functies eruit zien op één website. De nieuwe tool kan vervolgens worden gebruikt om meer te weten te komen over nieuwe maskers.

Ik zat te denken over maskerview in januari 2014 toen ik op zoek was naar een betere oplossing voor het probleem. Deze oplossing bleek het data science tools pakket mvn-learn te zijn. Mvn-learn is een pakket dat ik voor het eerst hoorde toen ik het gebruikte om een automatische classificatie op mijn persoonlijke gegevens te trainen. In april 2014 besloot ik het uit te proberen om te zien of ik meer wil weten over data science. Ondertussen schreef ik mijn eigen data science scripts. Met een aantal van hen, de scripts waren al op zijn plaats om te werken met mvn-leren, maar ze niet te maken in mijn scripts, want ik wilde de nieuwe tool te leren, maskerview.

Toen ik deze blog begon in 2011 wist ik niet of het zou worden wat het nu is. In de afgelopen vier jaar heb ik veel groei gezien, dus besloot ik om een verandering aan te brengen. Ik probeer maskeren een beetje relevanter en toegankelijker te maken.

Zo zag de site er vroeger uit:

In oktober 2015 heb ik een nieuwe sjabloon gemaakt die deze site nog beter zou maken, door veel meer functionaliteit toe te voegen. Ik wil de sjabloon met jullie delen, zodat u uw eigen tweaks toevoegen, of het uzelf gemakkelijker maken. Ik heb een aantal dingen die ik heb op hier die zijn aangevraagd door gebruikers van de site. Ik ben blij om meer toe te voegen! Als je meer wilt zien, kun je de blog bekijken. Als u mij een e-mail met suggesties wilt sturen, laat het me weten in de comments! Er zijn veel verschillende dingen die je toevoegen aan de site.

Ik ben geboren in Nederland in 1973 en woon hier bijna mijn hele leven.

Sinds 2003 ben ik een professionele make-up artist in deze stad en heb ik een professionele licentie. Ik werk momenteel bij een Nederlandse salon en ik zou u graag helpen met uw huidverzorgingsbehoeften. Als u meer wilt weten over mijn schoonheid stijl en mijn persoonlijke make-up trucs, check out mijn youtube video's. Ik ben momenteel het schrijven van mijn eerste boek over mijn leven in dit land en zal het aanbieden als een gratis download in de nabije toekomst. Tot nu toe heb ik mijn eerste 3 boeken gepubliceerd, maar ik ga mijn volledige boek uitbrengen in de tweede helft van 2016. Mijn werk is allemaal in kleur en alles in zwart-wit, maar ik hou nog steeds van experimenteren met kleur voor een aantal van mijn glamour shots.