Welk zwart masker u aanbevelen?

Morris Janssen

"Zwarte maskers uit Nederland, dat is het. Bekijk ook het Vlieg In Het Engels experience report. "

Ik ben minstens een paar keer in Nederland geweest en ben erg blij met alles wat ik heb gevonden. Overweeg een vergelijking van Bumba Paraplu. Ik heb geen persoonlijke ervaring met Nederlandse maskers (ik weet niets van hun cultuur of afkomst), maar dat betekent niet dat ik geen idee heb waar je aan begint.

U deze lijst hier bekijken, waar ik een lijst van de Nederlandse merken die ik heb geprobeerd. U ook gaan voor hen op het masker winkel zie je er, maar ze hebben meestal geen zwarte maskers. Dat gezegd hebbende, zal ik delen de recensies van de Black Face Maskers die ik heb gebruikt met u, zodat u beslissen voor jezelf.

Als een disclaimer, dit is een zeer persoonlijke beoordeling. Ik heb nog nooit gewerkt in een masker bedrijf, en als je iemand kent die zou kunnen hebben een beoordeling voor een masker, aarzel dan niet om dat te delen met mij. Dus om te beginnen, hier zijn degenen die ik tot nu toe heb gevonden, met links naar de recensies: Pyrrolin Black Black Peek - Ik heb het niet geprobeerd, maar de verpakking ziet er geweldig uit! Mizon Biotin Black Peek - Ik heb dit gebruikt voor een lange tijd nu en het is veruit mijn favoriete masker. Eucerin Black - Het beste masker dat ik tot nu toe heb gebruikt! Mijn laatste masker bedrijf dat ik had gewerkt in heette "Eucerin", en dit was het laatste masker dat ik daar gebruikte, heb ik besloten om te stoppen met het gebruik ervan na ongeveer 4 maanden. Het masker was zeer eenvoudig te gebruiken, en het gaf me de beste masker ervaring die ik ooit heb gehad. Het was ook goedkoop ook, voor wat ik betaalde. Als ik nog in Eucerin was, zou ik dit nog eens doen. Ik hou echt van de verpakking en de verpakking is ook echt leuk. Eucerin Blue Black - Eucerin is een van mijn favoriete merken. Ik heb gekocht heel veel van hun maskers, maar dit was mijn favoriet tot nu toe. Het was eigenlijk mijn eerste masker dat ik kreeg als gevolg van een verwijzing van mijn vriend. Toen ik mijn masker kreeg was het bijna half vol, en er was nog een beetje links op. Ik probeerde het eruit te persen, maar het zat daar vast. Ik deed mijn masker af, en het bleef daar steken. Bijgevolg is het zeker sterker dan masker. Ik realiseerde me dat ik niet wist hoe het af te pellen en ik probeerde. Ik vond dat de beste manier om dat te doen is om het in een pot en giet water op het met een lepel. Dus deed ik dat. Ik deed het masker in mijn gezicht, en ik merkte dat het masker daar nog steeds vast zat. Ik begon er veel water in te doen zodat het eraf zou gaan. Ik heb het in de koelkast gezet zodat het daar niet te warm zou zijn geweest. Ik was op zoek naar een recept voor een zelfgemaakt masker dat ik kon maken en op te zetten, omdat degene die ik gebruikte is echt sterk.