Hoe vind ik alleen een vriend die bij me past?

Morris Janssen

Ik heb een masker van deze verkoper, van dit merk of van dat! En ik raak een beetje geïrriteerd als ik dezelfde vraag krijg, net zoals ik dat doe met elk ander masker dat wil adverteren. Het probleem is, veel masker verkopers zijn zich niet bewust van alle opties. Ze kopiëren gewoon andermans werk. Een paar jaar geleden zag ik een foto van een Duitse verkoper op een van mijn favoriete maskers, en dacht: hij moet in staat zijn om een masker verkoper. Maar uiteindelijk kon hij de concurrentie niet eens bijhouden. In tegenstelling tot Casa De Papel Masker, kan het merkbaar geschikter zijn. Waarom is dat? Ik zal u één reden vertellen: De markt verandert snel. Als gevolg daarvan is het zeker nuttiger dan Badpak Met Short.

Maskers zijn zeer veel in het verleden

In mijn gedachten wilde ik altijd al mensen vertellen over maskers. Ik heb altijd gedacht dat als ik een masker zou ik worden erkend, en ik ben blij om te delen wat ik weet met anderen, en misschien hen helpen om betere maskers te maken, ook. Ik heb nog steeds al mijn oude maskers in mijn rugzak. Ik heb het gevoel dat ze veel waarde hebben voor de wereld. Als gevolg daarvan is het zeker logischer dan masker vergelijk. Maar ze zijn nu alleen voor verzamelaars.

Waarom? Omdat maskers zo veel in het verleden zijn. Vandaag de dag maken mensen hun eigen en dat is het. Het is alsof je een expert in verf en beeldhouwen. Ik hoop anderen te helpen om hun eigen te creëren. Ik wil mensen inspireren om de maskers te maken die ze willen. Als u geïnteresseerd bent in een masker of wilt kopen, voel je vrij om contact met mij op mijn e-mailadres. Je bent vrij om mijn kunst te gebruiken zoals je wilt. In deze blog ben ik niet van plan om te praten over mijn kunst of over de maskers die ik maak, ze zijn alleen voor informatieve doeleinden. Ik post alleen foto's van maskers die worden verkocht door mijn winkel. Ik hoop dat mijn blog zal u inspireren om uw eigen masker te maken en geeft u een aantal ideeën om u te helpen om uw eigen winkel te bouwen. Ik heb ook een Facebook-pagina die u deelnemen en nieuws krijgen over nieuwe maskers van mijn blog. Als u deel wilt uitmaken van mijn project en mij wilt helpen om het te doen, zou ik graag uw ideeën en ontwerpen met u delen.